Bioplyn ako alternatívne palivo - Urblíková, Daniela
Pojem "alternatívne palivo", podľa ktorého sa rozumie ľubovoľné palivo neropného pôvodu. Výroba náhrady za fosílne palivá, ktoré možno dopestovať konvenčnými spôsobmi. Dôvody využívania alternatívnych palív.