Ako si prenajať úspech - Žitňanský, Eduard
Urobiť zmenu vo firme je rovnako ťažké ako v živote. Podnikatelia narazia na limity, zasiahnu ich obavy z toho, že nevidia za roh. Ocitnú sa v bludnom kruhu. Cestu z neho ponúka interim manažment. Niekoľko príkladov toho, ako to funguje.