Priepustka na plnenie snov - Mekyňová, Júlia
Fenomén známy ako sabbatical podporujú osvietení zamestnávatelia v Európe i v USA. Dlhšie pracovné voľno na dobitie batérií. Lákavý zamestnanecký benefit aj nástroj na udržanie kľúčových ľudí. Zaujímavé príbehy zo života.