Lenovo kúpilo Motorolu. Aby si odomklo americký trh - Biel, Marián
Čínska firma Lenovo odkúpila divíziu serverov od IBM a o týždeň neskôr aj Motorolu Mobility od Googlu. Príprava na zosadenie Samsungu z pozície najpredávanejších smartfónov sa začína.