Překližky v obalové technice - Vítek, Miloslav
Uplatnenie preglejky v obalovej technike. Použitie na výrobu štandardných ako aj atypických obalov. Vlastnosti a druhy preglejkových boxov. Renomované dodávateľské firmy.