Dostupnosť ako základný prvok atraktívnosti predajne - Kita, Pavol
Analýza dostupnosti maloobchodných predajní v meste Bratislava a možnosti zvýšenia ich atraktívnosti. Diferenciácia potrieb obyvateľov. Konkurencieschopnosť a umiestnenie maloobchodných predajní.