Pracovná úrazovosť v podnikoch na Slovensku ako súčasť personálneho marketingu a personálneho manažmentu - Matkovčíková, Natália, 1982-
Stav BOZP a pracovných podmienok u slovenských zamestnávateľov a fyzických osôb - podnikateľov. Zákon č . 124/2006 Z. z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.