Mezigenerační výměna aneb Předání firmy jako příležitost? - Servus, Stanislav
Riziko ale aj príležitosti medzigeneračnej výmeny. Firma silno spojená s osobou zakladateľa - kapitánsky model. Medzigeneračná výmena ako príležitosť. Dôležitý proces prípravy na úspešné odovzdanie firmy.