Východiská spoločenskej zodpovednosti podnikania - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Spoločenská zodpovednosť podniku v oblasti podnikania. Etické správanie a zlepšovanie kvality života zamestnancov či miestneho obyvateľstva a spoločnosti. Efekt zo zavedenia spoločenskej zodpovednosti podnikov. Teoretické východiská tohto procesu.