Komparácia rozpočtového určenia daní v SR a ČR - Zoričáková, Viera, 1960-
Rozpočtové určenie daní. Kritériá rozdeľovania prostriedkov obciam a VÚC na Slovensku. Daňové príjmy rozpočtov obcí a krajov v ČR.