Patnáct kroků k úspěšné strategické alianci
Rosabeth Moss Kanterová, profesorka z Harvard Business School, v rámci svojej praxe a na základe svojich skúseností vypracovala súbor 15 krokov, ktoré by mali viesť k úspešnej aliancii podnikov.