Dane z energií a ich pozícia v Slovenskej republike a v EÚ - Válek, Juraj, 1981-
Špecifikum dane z energií. Situácia rok po zavedení dane z energií v SR. Vývoj príjmov a sadzieb zo spotrebnej dane z energií v rokoch 2010-2011.