Odborný německý jazyk zahraničního obchodu z hlediska frazeologie - Höppnerová, Věra
Aktuálny pohľad na najčastejšie a najfrekventovanejšie typy frazeológii v jazyku zahraničného obchodu a analýza príčin ich častého výskytu.