Obchodovanie s obnoviteľnými zdrojmi energie na Slovensku - Csikósová, Adriana
Hlavné faktory ovplyvňujúce obchodovanie s vybranými OZE na slovenskom energetickom trhu. Obchodovanie s obnoviteľnými zdrojmi energie v oblasti elektroenergetiky a systém podpory výroby elektriny z týchto zdrojov.