Vplyv environmentálnych informácií na rozvoj spoločnosti - Bednárová, Lucia
Systém zdieľania environmentálnych informáciíí (SEIS - Shared Environmental Information System), ktorý je navrhovaný európskou komisiou. Zber ako aj využitie týchto informácií potrebných k vypracovaniu a realizácie politík v oblasti životného prostredia.