Daňové priznanie subjektov verejnej správy a územnej samosprávy za rok 2013 - Sekerková, Ľubica
Aj pre zdaňovacie obdobie roku 2013 vyplýva povinnosť podávať daňové priznanie k dani z príjmov právnických osôb subjektom verejnej správy a územnej samosprávy z dvoch základných právnych predpisov, ktorými sú: 1.§ 15 zákona č. 563/2009 Z. z. o správe daní a poplatkov (daňový poriadok) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. 2.§ 41 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p.