Vnímanie vybraných otázok klasického a e-learningového podnikového zaškoľovania v konkrétnej spoločnosti - Čonková, Monika, 1976-
Príspevok prezentuje vybrané experimentálne výsledky, ktoré porovnávajú účinnosť a efektívnosť e-learningového a konvenčného vzdelávania zamestnancov v podniku, predávajúcom spotrebný tovar.