Pracovné agentúry a ich činnosť - Kovalčíková, Martina
Činnosť pracovných agentúr. Agentúra dočasného zamestnávania. Vzťah medzi agentúrou a užívateľským zamestnávateľom. Povinnosti sprostredkovateľa zamestnania.