Od čašníka po riaditeľa - Hinšt, Jaroslav
Hotel Kempinski na ôsmom mieste v rebríčku TOP zamestnávateľov. Dôležitý talent manažment. Požiadavky na zamestnancov. Sieť Kempinski - kolekcia individuálnych hotelov.