Bezpečnosť osobných údajov - Vršanská, Petra
Vláda pripravila niekoľko opatrení, ako zabezpečiť ochranu osobných údajov. Do konca decembra 2013 to bola registračná povinnosť, do konca marca 2014 je to povinnosť vypracovania bezpečnostnej smernice alebo bezpečnostného projektu.