Etiketa na pracovisku - dary, kvety, oblečenie ... - Rolková, Monika
Dôsledky nevhodného oblečenia na pracovisku, vhodné oblečenie pre muža a ženu na pracovisku. Vybrať vhodný dar, či kyticu je niekedy umenie.