Manažéri v 21. storočí - Poniščiaková, Oľga
Vedenie ľudí v náročných podmienkach, ovplyvnených vysokou dynamikou a komplexnosťou interného a externého prostredia. Nové manažérske myslenie. Vodcovia, kreatívne tímy a vodcovstvo. Otvorený model komunikácie.