Prečo vytvárať podnikovú kultúru? - Jarošová, Jana
Čím je tvorená podniková kultúra. Obsah a tvorba podnikovej kultúry. Zásady tvorby a udržiavania podnikovej kultúry. Vnímanie hodnôt firmy, prínos podnikovej kultúry.