Flexibilita na európskom trhu práce: Možnosti a riešenia do roku 2020 - Plávková, Oľga
Zmeny na európskom trhu práce z pohľadu sociálno-ekonomického a pracovno-právneho, s dôrazom na objasnenie procesov súvisiacich s postupujúcou flexibilizáciou práce ako možnosťou prekonávania bariér v uplatnení sa na trhu práce. Zmeny na trhu práce sú objasňované v kontexte migračných procesov a procesu tvorby pracovných príležitostí, ako kľúčových prvkov posilňovania súdržnosti a inkluzivity pracovného trhu.