Nezamestnanosť verzus investície do výskumu a vývoja - Megyesiová, Silvia, 1969-
Problematika nezamestnanosti v krajinách Európskej únie. Nezamestnanosť mladých. Nezamestnanosť mladých verzus investície do výskumu a vývoja. Stratégia Európa 2020. Vzťah medzi investíciami do výskumu a vývoja v percentách z HDP a mierou nezamestnanosti mladých v krajinách EÚ (2012).