Krajiny PIGS v boji s hospodárskou krízou 2007–2013 - Danišová, Soňa, 1981-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Analýza tohto zoskupenia krajín aj z pohľadu toho, ako sa jednotlivé tieto krajiny do tohto nelichotivo pomenovaného zoskupenia dostali, ako aj to, ako by mal fungovať permanentný záchranný systém eurozóny.