Bankovnictví v Číně - Žlebek, Richard
Čínske bankovníctvo a jeho tradícia. Pokrok v rozvoji pobočkovej siete bánk a typov bankomatov. Čínske banky a elektronické samoobslužné zariadenia s rôznymi moduláciami.