Personnel controlling, an integral part of human resource management of industrial enterprises - Dlugoš, Ivan
Analýza a zdôraznenie zásadnej a nezastupiteľnej úlohy plnenia základného obsahu manažérskych funkcií v riadení personálnej praxi.