Capital Requirements Directive IV A Basel 3 – prínosy, nové pravidlá a ich dopad - Šťastný, Tomáš
Štruktúrovaný pohľad na Basel 3 a CRD IV, ich odlišnosti, zmysel a praktická realizácia v európskom prostredí.