Školy viac napredujú, ak vtiahnu rodičov - Petková, Zuzana
Rozhovor s fínskou ministerskou školstva o vzdelávaní vo Fínsku, o kvalite školstva, o spolupráci učiteľov s rodičmi, o prístupe k vzdelávaniu.