Imidž vzdelávacej inštitúcie - Záležáková, Eliška
Faktory, ktoré ovplyvňujú imidž školy, podniku či organizácie. Imidž budovaný vzdelávacími inštitúciami je sprevádzaný kvalitou a štruktúrou vzdelávacieho systému. Ponuka školy a očakávania klienta - študenta.