Príprava novej právnej úpravy osobných dôchodkov v EÚ - Pénzeš, Peter
Problematika dôchodkového zabezpečenia a prepojenie mobility pracovných síl s udržateľnosťou verejných financií. Demografický vývoj a financovanie verejného dôchodkového systému. EIOPA (European Insurance and Occupational Pensions Authority) - orgán dohľadu združujúci členské štáty EÚ pri vytváraní jednotného trhu pre osobné dôchodky.