Aktuálne otázky legislatívy v oblasti ochrany spotrebiteľa - Csiba, Imrich
Nová smernica regulácie a ochrany spotrebiteľa pri zmluvách uzatváraných na diaľku či mimo prevádzkových priestorov. Návrh zákona o ochrane spotrebiteľa, ktorým sa do slovenského právneho poriadku preberá smernica 2011/83/EÚ o právach spotrebiteľa.