Hospodárske depresie a podpora rozvoja Slovenska z pohľadu názorov profesora Karvaša - Poláčková, Hana, 1968-
Životopis profesora Imricha Karvaša. Niektoré zo stále aktuálnych myšlienok profesora Karvaša. Kríza a ekonomický cyklus.