Zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov s komentárom - Brnová, Miroslava
Zákon č.595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 463/2013 Z.z. s komentárom. Zákon upravuje daň z príjmov fyzickej a právnickej osoby, spôsob platenia a vyberania dane.