Vybrané charakteristiky transformácie religiozity na Slovensku v rokoch 1950-2001 vo vzťahu k sekularizácii - Majo, Juraj
Špecifiká sčítania ľudu v roku 1950 a jeho spoločenský kontext. Niektoré teoretické východiská transformácie náboženskej štruktúry na Slovensku. Zastúpenie veriaceho obyvateľstva v rokoch 1950 a 2001. Typológia okresov SR podľa intenzity sekularizácie v období 1950-2001.