Čím skôr tým lepšie - Škriniar, Pavel, 1979-
Lákadlá pre budúcich stavebných sporiteľov - bez poplatku za uzavretie zmluvy, úrokový bonus, darček pre dieťa v zmluve, zľava 50 percent za uzavretie zmluvy online. Oplatí sa zmluvu uzatvoriť teraz, či stačí počkať do konca roka?