Daňové priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby za zdaňovacie obdobie roka 2013 - Jambrichová, Silvia
Niektoré skutočnosti dôležité pre správny výpočet a vyrovnanie daňovej povinnosti k dani z príjmov fyzickej osoby prostredníctvom DP za rok 2013.