Novela opatrenia MF SR o účtovnej závierke podnikateľov - Farkaš, Richard
Opatrením MF SR č. 17920/2013-74 z 20. novembra 2013 bolo novelizované opatrenie MF SR č. 4455/2003-92 o účtovnej závierke podnikateľov. Niektoré zmeny, ktoré nadobudli účinnosť ešte k 31. decembru 2013, a preto je ich potrebné zohľadniť ešte v účtovnej závierke k 31. decembru 2013.