Proces terminologizácie nemeckej hovorovej slovnej zásoby. Odborný jazyk histórie - Popelková, Ingrid, 1970-
Odborná lexika. Vznik termínov z hovorovej slovnej zásoby. Termíny z hovorovej slovnej zásoby v odbornom jazyku histórie.