Kľúčové oblasti rozvoja ľudských zdrojov vo firmách automobilového priemyslu v období novej ekonomiky v podmienkach SR - Horváth, Marian
Vybrané kľúčové oblasti rozvoja ľudských zdrojov z hľadiska firiem automobilového priemyslu a s tým súvisiace nevyhnutné zmeny v rozvoji a smerovaní vzdelávacej sústavy SR.