Aplikácia "služobnej pragmatiky" (Z.Č. 15/1914 Ř.Z. ) na Slovensku - Gecelovský, Vladimír
Teoretické vymedzenie pojmu štátny úradník. Postavenie štátneho úradníka. Miesto štátneho zamestnanca v rámci celkovej štruktúry štátneho aparátu.