Najohrozenejšia skupina - nezamestnaná mládež - Janíková, Drahomíra
Súčasná situácia mládeže na trhu práce. Príčiny nezamestnanosti mládeže. Nedostatok praxe a absencia pracovných návykov. Rozpor medzi kvalifikáciou a potrebami praxe. Ďalšie príčiny nezamestnanosti mládeže. Dôsledky nezamestnanosti mládeže.