Poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú náhlym a náhodilým znečistením životného prostredia - Drugdová, Barbora
Poistenie ako finančné krytie environmentálnych rizík. Allianz - Slovenská poisťovňa, a.s. - poistenie zodpovednosti za environmentálnu škodu.