For Fin odborný dvojmesačník pre financie a investovanie
Odborný recenzovaný mesačník For Fin uverejňuje originálne odborné, teoretické či prakticko-aplikačné články a štúdie autorov, ktorí pracujú v oblasti teórie i praxe finančných trhov na Slovensku i v zahraničí. Prvé číslo časopisu vyšlo ako spoločné vydanie s časopisom Finančné trhy pri príležitosti jeho 100. vydania