Odvody od 1.1.2014
Prehľad odvodov poistného od 1.1.214 v podobe tabuliek obsahuje percentuálne sadzby pre jednotlivé kategórie poistencov a maximálne vymeriavacie základy a poistné z maximálneho vymeriavacieho základu pre všetky kategórie poistencov a minimálne vymeriavacie základy a poistné z minimálneho vymeriavacieho základu pre prípady, keď je minimálny vymeriavací základ ustanovený.