Stimulácia územnej mobility účastníkov trhu práce - Demek, Peter
Podpora rastu zamestnanosti výkonnej a kvalifikovanej pracovnej sily v regiónoch Slovenska. Aktívne opatrenia na trhu práce. Príspevok na dochádzku za prácou. Príspevok na presťahovanie za prácou. Príspevok na dopravu do zamestnania. Praktické príklady.