Psychická príprava krízových manažérov - Moricová, Valéria
Posúdenie aktuálneho stavu a možností prípravy krízových manažérov, na rozvoj ich návykov, zručností a schopností vykonávať efektívne svoju prácu a úspešne zvládať psychickú záťaž, ako aj zvyšovať ich psychickú odolnosť.