Role rodinných pečovatelů v systému sociální a zdravotní péče v ČR - Kotrusová, Miriam
Oblasť verejnej politiky podporujúcej postavenie neformálnej starostlivosti v oblasti dlhodobej starostlivosti o seniorov a deti v ČR. Možnosti sociálnych a zdravotníckych služieb a úloha opatrovateľov v systéme dlhodobej rodinnej starostlivosti.