Štátne sociálne dávky poskytované pri starostlivosti o malé dieťa od 1. januára 2014 - Macková, Zuzana
Rodičovská dovolenka ženy i muža v zmysle Zákonníka práce. Rodičovský príspevok. Základné podmienky nároku. Výška sumy rodičovského príspevku. Zánik nároku. Príspevok na starostlivosť o dieťa. Výška a výplata príspevku. Odňatie a vrátenie príspevku.